Over Ons

Image with text

Over mij


Hallo, ik ben Marcella Pelle, een creatieve duizendpoot met een passie voor allerlei creatieve technieken. Al van jongs af aan ben ik bezig met het maken van van alles. Mijn creativiteit heeft me geleid naar een opleiding tot binnenhuisadviseur aan het Hout en Meubileringscollege. Ik heb verschillende stages gelopen bij diverse bedrijven, waar ik ervaring opdeed in het stofferen van meubels, meewerkte aan het decor van de musical Titanic, interieurs ontwierp en etalages creëerde.


Toch verliep het leven niet altijd vlekkeloos. Op mijn twintigste werd ik ernstig ziek, en het duurde lang voordat ik voldoende hersteld was om mijn leven weer echt op te pakken. Gelukkig ben ik altijd gesteund door mijn familie en vrienden, waardoor het nu een stuk beter met me gaat. Samen met mijn moeder heb ik een succesvolle snoepwinkel opgebouwd, waar ik verantwoordelijk ben voor het aankleden van de winkel. Bij elke seizoenswisseling en feestelijke gebeurtenis tover ik de winkel om, en het grootste deel van de decoraties maak ik zelf.


Gedurende de jaren heb ik een schat aan creatieve technieken geleerd, en mijn honger naar meer creativiteit is nog steeds niet gestild. Mijn droom is altijd geweest om creatieve workshops te geven, en nu ga ik die droom waarmaken met de Creatieve Bende.


In de toekomst wil ik ook een platform bieden aan makers die graag hun spullen willen verkopen, maar geen tijd of zin hebben om een Etsy-shop of webshop op te zetten. Wil je graag op de hoogte blijven van alles wat ik doe? Volg me dan op Instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief.


Laten we samen onze creatieviteit ontdekken en beleven bij de Creatieve Bende!

Button label

Multimedia collage